Tartışmasız dünya şampiyonluk maçı gerçekleşecek mi?

WBC şampiyonu Tyson Fury, tartışmasız şampiyonluk maçıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET

Tyson Fury yaptığı açıklamada, "Selam, Ben Tyson Fury, sizlere kısa bir açıklamam var. Az önce avukatlar ve Usyk'in ekibiyle şu rövanş maddesini konuştuk. Ben de farklı bir şey söylüyorum. Her ikimiz için de *** rövanş maddesi olmayacak. Yenilip de geleceği merak etmeye gerek yok. Merak edeceğin şey, yenildiğinde kaç dolar alacağındır. 29 Nisan'da kazanan her şeyi alır. Kaybeden ** alır. Buna ne diyorsun? Ben bunu kabul ediyorum ** o***" şeklinde konuştu.

Usyk'in menajerinden ve Usyk'den anında kontra geldi; "Tyson idman kampında değil. Onun videolarını izledik. Koşu yapıyormuş gibi görünüyor ama koşmuyor. Joseph Parker ile Sparring yapıyormuş gibi görüntü paylaşıyor, ama sparring yapmıyor. Bu adam dövüşmekten korkuyor. Biz buna inanmıyoruz ve güvenmiyoruz. Biz bu maçın görüşmelerine ilk başladığımızda Fury tarafının ilk istediği şey rövanş maddesiydi. Biz bunu zaten kabul ettik. Rövanş maddesini çıkartmayı kabul etsek de bu adam, bir başka nedenle geri gelecek." İfadelerini kullandı.

Usyk, "Gerçek göbek! Rövanş maddesi senin tarafından geldi, benden değil. Kaçmayı bırak! Adam ol! Yaptığımız kontrata sadık kal veya kemeri çıkart. Ben tartışmasız şampiyonluğu istiyorum. Senin aptal oyunlarını oynamak istemiyorum."diye konuştu.

Bakmadan Geçme