Angı'dan CHP'li başkanlara mesaj

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 11 CHP'li büyükşehir belediye başkanının Konya'da gerçekleştireceği ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Angı, 2 gün boyunca şehirde olacak CHP'li yöneticileri Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Konya Modeli Belediyecilik' hizmetlerini örnek almaya davet etti.

Angı'dan CHP'li başkanlara mesaj
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’li büyükşehir belediye başkanlarının yerel yönetimler açısından da söz konusu ziyaretlerden önemli dersler çıkarması gerektiğine değinen Başkan Angı, “Billboardlardan öğrendiğimiz bilgilere göre İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 11 CHP’li büyükşehir belediye başkanı barışın ve huzurun başkenti, AK Parti belediyeciliğinin örnek şehri Konya’mıza gelecek. Yapılacak bu ziyaretlere hangi Konyalı CHP milletvekili eşlik edecek merak ediyoruz. CHP’li başkanların ziyaret için şehrimizi seçmesi Konya’mızın marka şehir olduğunu kabul ettiklerini bir kez daha gösteriyor. Bu kapsamda CHP’li yöneticilerin şehrimizin manevi ikliminden istifade edip Konya Büyükşehir Belediyemizin ‘Konya Modeli Belediyecilik’ çalışmalarını örnek alarak şehirlerine dönmelerini umut ediyor, bugüne kadar belediyecilik adına başarılı çalışma gösteremedikleri durumlarından kurtulmalarını diliyoruz” dedi.

‘KONYA’MIZ TÜM DÜNYAYA ÖRNEK’

Büyükşehir Yasası’nın en iyi Konya’da uygulandığının altını çizen Başkan Angı, “Şehrimizde yürüttüğümüz faaliyet ve hizmetlerle tüm dünyaya örnek olmaya devam ediyoruz. Konya’mız yerel yönetimlerde marka olmuş bir şehir. Dünya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere tüm belediye başkanlarımız uyum içerisinde çalışıyorlar. Belediyeciliğin okulu Konya’dır. Bizler AK davanın AK neferleri olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılı’na imzamızı atacak, 2023 yılında en başarılı iller arasında ilk sırada yer alacağız. Gelişmiş şehirlerin ülkemizi güçlendirdiğini biliyoruz, Konya olarak bunun gayretindeyiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme