Anlaşma sağlandı, dünyanın beklediği o maç gerçekleşiyor

WBA,WBO,IBO ve IBF ağır sıklet şampiyonu Oleksandr Usyk, WBC dünya ağır siklet boks şampiyonu Tyson Fury'nin yaptığı yüzde 70'e 30 oranındaki teklifi kabul etti.

Anlaşma sağlandı,  dünyanın beklediği o maç gerçekleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya hesabından Tyson Fury'ye ingilizce mesaj gönderen Oleksandr Usyk, yaptığı paylaşımda  "Hey aç gözlü göbek! 29 Nisan'da Wembley de planlanan maç için yaptığın yüzde 70’e 30 orandaki paylaşımı kabul ediyorum." Usyk "Ama bir şartım var. Maç sonunda hemen, Ukrayna halkı için 1 milyon sterlin bağış yapma sözü vermeni istiyorum. Anlaştık mı?" ifadelerini kullandı.

Usyk'in 70’e 30'u kabul ediyorum açıklamasına Tyson Fury'den  cevap gecikmedi; "Usyk! Kontratı imzala paranı al ve s*** git! Seni ayrık dişli küçük korkak çirkin p**! Kontratı imzala" şeklinde konuştu. Fury vs Usyk  karşılaşması 29 Nisan'da Wembley'de gerçekleştirilmesi  planlanıyor. Diğer yandan Tyson Fury idmanlara başlayarak "Merhaba dünya bugün idmanlara başladım. Benim altı ay veya dört ay idman yapmama gerek yok. Şu sinsi çirkin o** ç** için altı hafta idman bana yeterli olacak. Mutluyum ve o günü heyecanla bekliyorum." Dedi.

Öte yandan Joseph Parker ile 15 raunt sert bir sparring seansı gerçekleştiren Fury,  “İdmandayız, ayrık dişli, sürtük, kedi, küçük çirkin, p** Oleksandr Usyk'i parçalamaya hazırlanıyoruz. Altı  hafta kaldı ve ben halen Çingene Kral olarak kalacağım." diye konuştu. Tartışmasız dünya ağır siklet boks karşılaşması hakkında konuşan Fury’nin menejeri Frank Warren,  "Sözleşme maddelerinin belirlediği çerçevede bu maç 29 Nisan'da Wembley'de bugüne kadar görülmemiş bir ilgiyle sahnelenecek." Şeklinde konuştu.
Anlaşma sağlandı,  dünyanın beklediği o maç gerçekleşiyor

Bakmadan Geçme