Eddie Hearn, Tyson Fury vs Oleksandr Usyk karşılaşması hakkında konuştu

WBA WBO IBO ve IBF eski ağır siklet boks Şampiyonu Anthony Joshua'nın menejeri Eddie Hearn, Tyson Fury vs Oleksandr Usyk ağır siklet tartışmasız, dünya şampiyonluk maçıyla ilgili açıklama yaptı.

Eddie Hearn,  Tyson Fury vs Oleksandr Usyk karşılaşması hakkında konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk tartışmasız dünya ağır siklet boks şampiyonluğu karşılaşması hakkında konuşan Hearn, "Ben bu maçın 29 Nisan'da olacağını sanmıyorum. Ama ümit ediyorum olur. Eğer ben yanılıyorsam, herkes bu sözümü yüzüme vuracaktır. Usyk, Fury'nin yüzde  70’e 30 teklifini kabul ettiğini söyleyerek, aslında Fury'nin blöfünü gördü. Ben Tyson Fury'nin böylesi bir maç için altı hafta idman yapacağını da düşünmüyorum." diye konuştu.Eddie Hearn,  Tyson Fury vs Oleksandr Usyk karşılaşması hakkında konuştu


Hearn, ”Ben bir şeyler açıklamaya çalışıyorum ama ne yazık ki azılı bir Fury düşmanı olarak algılanıyorum. Benim 2gr bir aklım var, kimseye dalga geçirtmem. Usyk yüzde 70’e 30 teklifi kabul ettiğini ilk söylediğinde ben bu adamın düşündüğümden çok daha zeki olduğunu zaten söyledim. Eddie de tipkı benim gibi düşünmüş. Tyson Fury sparring seanslarını ve detaylarını açıkladı. 15 raunt maç yaptık dedi. Bu detaylar maç öncesi konuşulmaz. Madem rakibi önemsemiyorsun, neden bu mahrem detayları konuşuyorsun ki? Sparring partnerleri deşifre edilmez. Özellikle de partneriniz eski bir şampiyon ise Fury'nin idman görüntülerinde antrenörü SugarHill yok, kuzen Andy Lee yok. Yani Fury, Usyk'i Whyte ve Chisora kadar da mi önemsemiyor? Fury'nin menajeri Frank Warren'ın yaptığı açıklama da tuz biber oldu. Adam ‘Fury'nin bu maç için uygun olup olmayacağını bilmiyorum. Ama şimdilik iyi görünüyor’ dedi. Ben hayranların moralini bozmak istemiyorum. Sadece düşündüklerimi yazıyorum. Umarım bu maç olur. Daha öncede söyledim. İlk raundun başlama zili çalmadan pek heyecanlanacağımı sanmıyorum.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme