Antalya-Akseki-İbradı Yolunda Patlatmalı Kazı Çalışmaları Sürüyor

Konya'dan Altalya'ya gidecek olanlar dikkat! Antalya il sınırı-Akseki-İbradı ayrımı yolunun 32-34. kilometrelerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından patlatmalı kazı çalışmaları gerçekleştirilecek. Edinilen bilgilere göre bugün 10.00-17.00 saatleri arasında yapılan bu çalışmalar nedeniyle bölgede trafik akışı kısa sürelerle durdurulacak.

Konya’dan Altalya’ya gidecek olanlar dikkat! Antalya il sınırı-Akseki-İbradı ayrımı yolunun 32-34. kilometrelerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından patlatmalı kazı çalışmaları gerçekleştirilecek. Edinilen bilgilere göre; bugün 10.00-17.00 saatleri arasında yapılan bu çalışmalar nedeniyle bölgede trafik akışı kısa sürelerle durdurulacak.

Sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak adına Cevizli-Derebucak-İbradı güzergahı alternatif olarak belirlendi. Kazı çalışmaları nedeniyle bu güzergahın kullanılması, sürücülerin beklenen yoğunluğu azaltacak ve ulaşımlarını daha düzenli hale getirecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini istedi. Güvenlik önlemleri çerçevesinde, bölgede yapılacak olan patlatmalı kazı çalışmaları sırasında sürücülerin dikkatli olmaları, yol güvenliğini artırmak adına önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme