Antalya'da uyuyor diye üstü örtülen evsiz ölü bulundu

Antalya'da uyuduğu sanılarak üstü örtülen evsiz adam sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.

Antaya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kışla mahallesinde meydana gelen olayda, çevre esnafı tarafından tanınan ve uyuduğu düşünülerek üstü bez parçası ile örtülen evsiz kişinin öldüğü öğrenildi. 

Alınan bilgilere göre; taksiciler kullanılmayan bir iş yerinin önünde hareketsiz yatan evsiz kişinin üstünü soğuktan koruması adına bir bez parçası ile örttü. Bir süre sonra evsizin hala uyanmadığını fark eden çevre esnafı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından evsizin öldüğü belirlendi. Üzerinde kimlik bulunmayan kişinin kimliği üzerine bulunan hastane barkodundan tespit edildi. İsminin Engin Ömürtay olduğu öğrenilenilen kişinin cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Ömürtay'ın gece saatlerinde kendini iyi hissetmediği ve kendisini hastaneye götürme teklifinde bulunan zabıtaların teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

Yaşananları anlatan taksici Ahmet Boz, "Arkadaşımız dün gün içerisinde buraya geldi. Akşam saatlerinde de bekçi ve zabıta arkadaşlar gelerek kendisini hastaneye götürmeyi tekli etti. Kabul etmedi, dün durumu iyiydi. Sonra biz durumuna acıdık. Sabah biz uyuduğunu düşünüyorduk. Hareket ettirince bir tepki alamadık, sağlık ekiplerine bilgi verdik. Yapılan kontrolde eks olduğunu öğrendik. Allah rahmet eylesin" dedi.

Bakmadan Geçme