• Haberler
  • Dünya
  • Arabada öpüşmenin cezası ağır oldu... Genç kadın ve adam acıdan yere yığıldı

Arabada öpüşmenin cezası ağır oldu... Genç kadın ve adam acıdan yere yığıldı

Endonezya'da yaşanan olayda sevgili oldukları değerlendirilen bir çift kendilerine ait özel bir araçta partk ettikleri yerde öpüştü. araç içinde öpüşürken çevredekilerin ihbarı ile polis tarafından yakalanan çiftin cezası kırbaç oldu.

Arabada öpüşmenin cezası ağır oldu... Genç kadın ve adam acıdan yere yığıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Endonezya'nın Sumatra adasındaki Banda Aceh Şehri'nin bölgenin önemli ticarel limanlarından biri olan Ule Lee Limanı bölgesinde bir polis memuru çevredekilerin ihbarı ile araba içinde öpüşen çifti gördü, dikkatli bakınca park halindeki arabanın sallandığını gördü. Polis memuru R.O isimli 23 yaşındaki kadınla, ismi M. Kajhu olan 24 yaşında genç erke öpüşürken suç üstü yakalandı.

YAPILAN YARGILAMADA 21 KIRBAÇ CEZASINA ÇARPTIRILDILAR

M, Kajhu gözaltı merkezinde gözaltında tutulurken RO, Aceh Besar'daki Lhoknga hapishanesinde gözaltına alındı. Sumatra adasındaki Bustanul Salatin kompleksine getirilen çift kalabalığın ortasında 21 kırbaç vuruldu.

CEZADA İNDİRİM YAPILMIŞ

Çift kırbaç darbeleriyle yere yığıldı. Çiftin başlangıçta her birinin 25 kırbaç alması gerekiyordu, ancak daha sonra ceza azaltıldı. Banda Aceh'deki Banda Aceh Savcılığı Ceza Soruşturma Birimi Başkanı Isnawati şunları söyledi: "İkisi, Jinayat Yasası (İslami ceza hukuku) ile ilgili 2014 tarihli Kanun Aceh 6 Numaralı Madde 25 paragraf (1)'i ihlal ettiler. Vicdanlılık eylemi."

Bakmadan Geçme