• Haberler
  • Güncel
  • Armağan Çağlayan AVM Çalışanlarıyla Yaşadığı Tartışmaya İlişkin Şok Bir Açıklama Daha Yaptı!

Armağan Çağlayan AVM Çalışanlarıyla Yaşadığı Tartışmaya İlişkin Şok Bir Açıklama Daha Yaptı!

Olay sırasında dakikalarca çalışanlara bağırdığı görülen Çağlayan, ardından firmadan ayrılmış ve güvenlik görevlileri müdahalede bulunmuştu.

Armağan Çağlayan, Şişli'deki bir AVM'de program çekimi için bulunduğu sırada kozmetik firması çalışanlarıyla yaşanan tartışmanın ardından açıklamalarda bulundu. Ünlü yapımcı ve sunucu 57 yaşındaki Çağlayan, olayın yaşandığı AVM'ye program çekimi için gelmiş ve saat 15.30 civarında kozmetik firmasındaki çalışanlarla arasında bir tartışma başlamıştı.

“Deli Değilim!”

Olay sırasında dakikalarca çalışanlara bağırdığı görülen Çağlayan, ardından firmadan ayrılmış ve güvenlik görevlileri müdahalede bulunmuştu. Yaşanan tartışmanın cep telefonu kamerasına yansımasının ardından Armağan Çağlayan, Twitter hesabından konuyla ilgili sessizliğini bozarak şu ifadelerle açıklama yaptı.

"Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM'deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan 'Armağan Çağlayan' sonra 'Çağlayan Armağan', 'Şişşşşt baksana Armağan' diye bağırdı. Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp 'Böyle bağırmanız ayıp değil mi?

Beni ne yerine koyuyorsunuz?' diye bağırdım. Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Bunun üzerine hanımefendi 'ben başka Armağan Çağlayan'a bağırdım, bir tek Armağan çağlayan siz misiniz' dedi. Bunun üzerine salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi. Durum bundan ibarettir. Daha sonra bağrışmalar üzerine AVM'nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim."

 

Bakmadan Geçme