• Haberler
  • Ekonomi
  • Gram Altına Dair Günün En Heyecanlı Tahmini: Bu Gerçekleşirse Oturun ve Paralarınızı Sayın!

Gram Altına Dair Günün En Heyecanlı Tahmini: Bu Gerçekleşirse Oturun ve Paralarınızı Sayın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmaların ardından altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Gram altının değeri yükselmeye devam ederken 1800 lira seviyelerinde seyreden fiyatların aniden 1000 lira artabileceği yönünde dikkat çekici bir tahmin ortaya atıldı. Altının gram fiyatı, tüm zamanların rekorunu kıran ons altının etkisiyle destek buldu ve zirveyi bir kez daha gördü. Şimdi ise önümüzdeki 2024 yılında altını nelerin beklediği merak konusu...

Yakından Takip Edilmeli!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmaların ardından altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, dünkü sert dalgalanmanın ardından ons altının 2145 dolara kadar yükseldiğini, gram altında ise 2037 lira seviyelerine çıkıldığını ifade etti.

Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte yaşanan agresif yükselişlere dikkat çeken Memiş, bu durumun sağlıksız yükselişlere işaret ettiğini belirtti. Yıl sonu pozisyonları kapanırken geceleyin gerçekleşen bu tür olaylara dikkat çekerek fiyatların normalleştiğini ve gerilediğini vurguladı. Gram altın tarafında da benzer bir normalleşme gözlendiğini ifade eden Memiş, yatırımcılarınsa ons altın fiyatlarını yakından takip etmeleri konusunda uyardı.

Bakmadan Geçme