ASKON'dan gazetemize ziyaret

Kısa adı ASKON olan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Konya Şubesi yönetim kurulu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu ve derneğin hedeflerini başkan Atilla Sınacı gazetemize anlattı

ASKON'dan gazetemize ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ASKON  Konya Şubesi Yönetim Kurulu başta şube Başkanı Atilla Sınacı olmak üzere, Başkan vekili Taner Doğan, Genel sekreter Muaz Gülyiğit ve Genel sekreter yardımcısı Latif Güdül ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce genel kurul yaptıktan sonra gazetemize ziyarette bulunan ASKON yönetim kurulu Başkanı ve üyelerini Genel Yayın yönetmenimiz Dursun Seyis karşıladı ve ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yaklaşık 330 üyeye sahip Konya Askon şubesinin hedefinin üyelerinin ticaret hayatını güçlendirmek, ihracatı artırmak olduğunu belirttiler.

Başkan Sınacı “Türkiye’de ilk defa Konya’da 40 bin metrekarelik kara batarya üretimi yapacak bir fabrika kuracaklarını, bunun çalışmalarına başladıklarını ve 3 yıl da tamamlamayı planladıklarını belirtti. Bu batarya Türkiye’de üretilecek ve büyük bir eksikliği giderecek. Bu konuda Üniversitelerimizle iş birliği içinde çalışıyoruz” dedi.

 Konya’nın statik gücünü dinamik hale getirmek istediklerini belirten Başkan Sınacı “Dün hızlı adımlarla değişiyor. Biz de buna ayak uydurmalıyız ve çalışmalıyız. İstihdamı artırmalıyız. Hedefimiz Konya olarak 7-8 milyon dolarlık ihracat yapmaktır” diyerek sözlerini bitirdi. HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme