Konya'dan yola çıkan TIR şarampole devrildi! 2 yaralı
Konya'dan Antalya istikametine seyir halinde olan mangal kömürü yüklü tır, Demirkapı Tüneli'ni geçtikten sonra kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Furkan Y. ile yolcu Haşim K. yaralandı.
Kaza; Konya-Antalya D-687 Karayolunda meydana geldi. Konya istikamtinden Antalya istikametine seyir halindeki Furkan Y'nin kullandığı 58 AHN 353 plakalı mangal kömürü yüklü TIR, Demirkapı tünelini geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip şarampole yuvarlandı.
Kazada TIR sürücüsü Furkan Y. ile TIR'da yolcu olarak bulunan Haşim K. yaralandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakolu ve Jandarma Trafik ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılar 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


