Ataşehir'de zincirleme kaza: 5 yaralı

Ataşehir'de 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. 5 kişi yaralandı.

Ataşehir'de sabah 04.30 sıralarında zincirleme kaza meydana geldi. Kaza Umut Oktaykaan'ın yönetiminde olan 34 FCP 26 plakalalı rarcın, plakası ve sürücü belirlenemeyen başka bir araca çarpması ile başladı. Daha sonra yine sol şeritte ilerleyen ve hızını alamayan Batuhan Kasap yönetimindeki 34 GAP 687 plakalı araç, birkaç dakika önce kazaya karışan araçlara çarptı.

Yaşanan kazadan kısa süre sonra 50 metre geride Yusuf Özbalık hakimiyetinde olan araç olan 41 AKJ 09 plakalı araç, Turgay Gökdemir'in yönetiminde olan 34 FRF 053 plakalı araç ile çarpıştı.  Kaza sırasında yoldan geçen Yakup Albayrak yönetimindeki 34 HBA 687 yönetimindeki motosiklet de hasar aldı Yaşanan kazalarda araçlar kullanılamaz hale gelirken 5 kişi yaralandı. 

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri bölgede asayişi sağladı. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken, polis ekiplerinin sürücülere yaptığı alkol testinde Yusuf Özbalık'ın 1,57 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

Bakmadan Geçme