• Haberler
  • Keşfet
  • AYŞENUR PARLAK KİMDİR? Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak öldü mü?

AYŞENUR PARLAK KİMDİR? Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak öldü mü?

Ayşenur Parlak kimdir? Instagram üzerinde 580 bin takipçisi bulunan Ayşenur Parlak, bir süredir kanser hastalığıyla mücadele ediyordu. Son olarak yoğun bakımı kaldırılan Ayşenur Parlak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Peki Ayşenur Parlak kimdir, neden öldü ve kaç yaşındaydı? İşte Ayşenur Parlak biyografisi...

AYŞENUR PARLAK KİMDİR? Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak öldü mü?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ayşenur Parlak kimdir? Daha önce karşılaştığı kanseri yendikten sonra yeniden yakalanan Ayşenur Parlak, geçtiğimiz günlerde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Buradaki tüm müdahalelere rağmen Parlak, kurtarılamadı. Peki Ayşenur Parlak kaç yaşında, neden öldü? İşte Ayşenur Parlak hakkında tüm bilinmeyenler.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR? Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak öldü mü?

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

Ayşenur Parlak, 1986 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 12 yaşında, ikinci evre kemik kanseri teşhisi konulması sebebiyle eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Ancak, bu zorlu sürecin ardından liseyi başarıyla tamamladı ve İstanbul'da Uluslararası İlişkiler alanında eğitim aldı. Mezuniyetinin ardından, 27 yaşında tekrar kanserle mücadele etmek zorunda kaldı. Kanser, Ayşenur Parlak'ı peşini bırakmadı ve 30 yaşında lenfoma kanserine yakalandı. Ancak, Parlak bu zorlu dönemi bir kez daha atlatmayı başardı.

Hayatındaki mücadeleler sadece burada bitmedi; 33 yaşında kolon kanseri teşhisi konuldu. Ayşenur Parlak, karşısına çıkan bu yeni engelle mücadele etmekten vazgeçmeyerek bir kez daha kanseri yendi. Kendisi, "10 Amazon Yüksek Doz Yaşam" kitabının yazarlarından biridir, yaşadığı zorlukları ve kazandığı zaferleri bu kitapta paylaşarak ilham verici bir öykü sunmaktadır.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR? Sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak öldü mü?

AYŞENUR PARLAK NEDEN ÖLDÜ?

Cumhuriyet.com.tr'de paylaşılan habere göre, Ayşenur Parlak geçen Ağustos ayında beşinci kez kansere yakalandığını öğrenmişti. Kolon kanserinin dördüncü evresiyle mücadele eden Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Eşi Savaş Parlak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamasında "Hüküm Allahın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Malesef allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna Duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek.

Bakmadan Geçme