Bakan Kurum yarın Konya'ya geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi program için Konya'ya geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yarın Konya’da Selçuklu Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan  “Tübitak Temiz Enerji İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Araştırma Enstitüsü Tanıtım Töreni” ile "Türkiye Yüzyılı’nın Yerli ve Milli asansörü’nün yapılacağı “Emlak Konut Asansör Fabrikası Açılış Töreni”ne katılacak.

BAKAN KURUM'UN KONYA PROGRAMI ŞÖYLE:

“Tübitak Temiz Enerji İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Araştırma Enstitüsü Tanıtım Töreni” (Selçuklu Kongre Merkezi)

EKA HAKKINDA

Konya 5. Organize Sanayi Bölgesi’nde 70.000 m² arazi üzerine inşa edilen 15.500 m² kapalı alanlı üretim tesisinde, farklı segment ve özelliklerde yılda 5.000 adet asansör üretim kapasitesine sahip. Yüksek teknoloji ve tam otomasyonlu robotik altyapısıyla kurulmuş üretim tesisinde, alanında uzman iş ortaklarının da katkılarıyla, müşterilerin beklentilerine yönelik en uygun ve doğru çözümleri üretiliyor. Ar-Ge merkezinde, her aşamasında yenilikçi dokunuşlarla tasarlanan ürünler, endüstri 4.0 teknolojileri kullanılarak, güvenlik, konfor ve estetikle buluşturuluyor. Asansör test kulesinde, farklı özelliklerde olan 4 asansörün eş zamanlı olarak tüm güvenlik ve konfor testleri yapılıyor. "İnsan ve çevre odaklı operasyonların yürütüldüğü tesiste; iş sağlığı ve güvenliği konusundaki hassasiyet her zaman en üst seviyede tutuluyor ve çevresel sürdürülebilirlik bilinciyle yeşil kalkınma destekleniyor."

Bakmadan Geçme