• Haberler
  • Spor
  • Başkan Ömer Korkmaz'dan takımdan ayrılmak isteyen oyunculara net mesaj 'Burası Konyaspor'

Başkan Ömer Korkmaz'dan takımdan ayrılmak isteyen oyunculara net mesaj 'Burası Konyaspor'

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz takımdan ayrılmak istediğini belirten oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çarpıcı ifadeler kullanan Korkmaz'ın açıklamaları haberimizde…

Başkan Ömer Korkmaz'dan takımdan ayrılmak isteyen oyunculara net mesaj 'Burası Konyaspor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Takımdan ayrılmak isteyen oyuncuların olduğunu açıklayan Ömer Korkmaz, yolların ayrılacağı oyuncuları gönderirken kulüp menfaatlerini göz önünde bulunduracaklarını ifade etti.

Başkan Korkmaz,  takımdan ayrılmak isteyen oyuncuların yönetime gelerek ayrılmak istediğini söylediklerini fakat bu oyuncular için kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını vurguladı.

Takımdan ayrılmak isteyen oyuncuların ayrılık aşamasında kendi şartlarına göre hareket edemeyeceklerini belirten Korkmaz, ‘‘Burası Konyaspor. Kulübün menfaatleri neyse ona göre karar vereceğiz. Kendi menfaatini gözeten oyuncu olursa eğer kadro dışı bırakırız ya da lisansını dondururuz.’’ İfadelerini kullandı.

Ömer Korkmaz, takımda forma şansı bulamayan yerli ve genç oyuncuları oynamaları ve tecrübe kazanmaları için kiralık göndereceklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme