Başkan Pekyatırmacı: Ardıçlı mahallemize güzel bir yatırım kazandırıyoruz

Selçuklu Belediyesi Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Konya'nın en büyük sosyal konut projesinin yapıldığı Ardıçlı Mahallesi'ne içerisinde sağlık ve sosyal donatıların yer alacağı nitelikli bir tesis kazandırıyor.

Başkan Pekyatırmacı: Ardıçlı mahallemize güzel bir yatırım kazandırıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Selçuklu Belediyesi, ilçeye ihtiyaçlar doğrultusunda sağlık ve sosyal alanda yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Konya’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ardıçlı Mahallesi’ne yapılan sosyal konutların yer aldığı bölgeye kazandırılacak olan Ardıçlı Sağlık ve Sosyal Tesisi de onlardan biri. 975 metrekare inşaat alanda yapımı aralıksız devam eden tesis içerisinde bulunacak olan Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Millet Kıraathanesi ve Muhtarlık Ofisi gibi donatılarla bölge halkının ihtiyaçlarına önemli ölçüde cevap verecek.  

2 katlı olarak planlanan tesisin zemin katında Aile Sağlığı Merkezi, bodrum katında ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Millet Kıraathanesi ve Muhtarlık Ofisi bulunacak. 

Başkan Pekyatırmacı; "Ardıçlı Mahallemize güzel bir yatırım kazandırıyoruz”       
Ardıçlı Mahallesi’ne kazandırılacak tesisin, bölgenin önemli bir eksiğini tamamlayacağını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından Konya’mızın en büyük sosyal konut projesi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Ardıçlı bölgesinde TOKİ tarafından Konya’mızda sosyal konut ihtiyacını karşılayacak beş bin konutluk bir proje yürütülüyor. Vatandaşlarımızın özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, Şehit yakınlarımızın, gazilerimizin, sanayi çalışanlarımızın ve hiçbir şekilde daha önce ev sahibi olamamış hemşehrilerimizin konut ihtiyacını karşılayacak bu çalışmaya uyumlu olacak şekilde Selçuklu Belediyesi olarak da sağlık ve sosyal tesis alanında vatandaşlarımızın talepleri ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir tesis kazandırıyoruz. Bu çerçevede İl Sağlık Müdürlüğümüz ile yaptığımız işbirliği protokolü sonrası yapımına başladığımız ve içerisinde hem Aile Sağlığı Merkezi hem de 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve aynı zamanda Millet Kıraathanesi ve Muhtarlık Ofisi şeklinde birimlerin bulunacağı tesisimizin yapımı aralıksız devam ediyor. Amacımız planlanan süre içerisinde tesisimizi mahallemize kazandırmak. Böylece ilçemizin her noktasına olduğu gibi yeni gelişmekte olan Ardıçlı Mahallemize de güzel bir yatırımı kazandırmış olacağız” dedi.        
KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme