• Haberler
  • Güncel
  • Bedelli Askerliği Ucuzlatan Detay: 60 Bin TL Daha Az Ödemek İçin!

Bedelli Askerliği Ucuzlatan Detay: 60 Bin TL Daha Az Ödemek İçin!

Yeni yıl gelmeden zam haberleri hızla yayılmaya başladı. Belirli sektörlerde aniden artış yaşayacak rakamlar öncesi vatandaşlar uyarıldı.

Bedelli askerlik yapmak için gün sayanlar yeni yıl gelmeden işlemlerini tamamladığında en az 60.000 TL daha az ödeme yapacak. Kritik günler geliyor. Memur zammı ile beraber açıklanacak yeni rakam bedelli askerlik ücretini de otomatik olarak arttıracak.

Eğer beklendiği üzere memur maaş zammı %49 oranında gerçekleşirse 59 bin 952, %50 oranında gerçekleşirse 61 bin 175 TL ek fark ortaya çıkacak. 29 Aralık tarihine kadar başvurusunu gerçekleştirip ödeme yapanlar indirimli tarifeden faydalanabilecek.

İndirimden Faydalanmak için Son 9 GÜN!

Bedelli askerlik başvurusu yeni yıla kalanlar ise yeni yıl memur maaş zammı üzerinden hesaplanarak paylaşılan rakamı ödemek zorunda kalacak. Sektör uzmanları uyarıyor. İndirimli başvuru için son 9 güne giriş yapıldı.

Bedelli askerlik için müracaat etmek isteyenlerin ise bazı şartları karşılaması gerekecek. Hesaplama yapılırken her 6 ayda bir değişen memur maaş zammı dikkate alınan bedelli askerlik ücreti yeni yılda ne kadar olacak? henüz belli değil.

Bedelli Askerlik Ücreti Ocak Ayında Ne Kadar Olacak?

Artıştan etkilenmemek için 29 Aralık günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmak gerekecek. Ödenecek rakam ise 122 Bin 351 TL olarak duyuruldu. Eğer beklendiği gibi %50 oranında bir artış yaşanırsa Ocak ayında bedelli askerlik yapmanın maliyeti 183 Bin 526 TL'ye yükselmiş olacak.

 

Bakmadan Geçme