• Haberler
  • Asayiş
  • Belediye personeli olan güvenlik görevlisine uyuşturucu baskını!

Belediye personeli olan güvenlik görevlisine uyuşturucu baskını!

Ekipler tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahsa yönelik baskın gerçekleştirilirken, şüpheli şahsın İBB iştiraklerinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bilgisine ulaşıldı.

İstanbul’un Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda H.M. isimli şüpheli takibe alındı.

Şahsa ait olan iş yerindeki dolap, ev ile araç içerisinde gerçekleştirilen arama sonucunda 779 extacy hap, 14 gram kokain, 340 gram metamfetaminle, uyuşturucu satışından elde ettiği değerlendirilen 360 bin TL, 1050 dolar, 220 euro ile çeşitli ziynet eşyaları ekiplerce ele geçirildi.

Şüpheli şahıs ve beraberindeki 2 kişi olay yerinde ekipler tarafından yapılan arama neticesinde gözaltına alındı. H.M. isimli şahsın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bilgisine ulaşılırken, aynı ev içerisinde gözaltına alınan U.K. ve Y.S isimli şahıslar serbest bırakılırken H.M. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme