Beşiktaş kadroda revizyona gidecek

Zirve yarışından büyük bir darbe alan ve Şampiyonluk şansını zora sokan siyah-beyazlılar, tarihi bir karar alacak. Şenol Güneş'in kararıyla flaş bir revizyon yapması beklenilen Beşiktaş'ta ayrılacak oyuncular belirlenmeye başlandı.

Beşiktaş kadroda revizyona gidecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3 maç kazanamayan ve şampiyonluk şansını zora sokan Beşiktaş, yeni sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı.  Devre arasında Amir Hadziahmetovic, Vincent Aboubakar, Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim'i transfer eden siyah-beyazlılar, Montero, Emrecan, Josef ve Weghorst gibi isimlerle yollarını ayırmıştı.

Antalyaspor maçının ardından açıklamada bulunan Şenol Güneş takımdan ayrılacak isimlerle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.  "Bu maçta N'Koudou kadroda yoktu, şu anda düşünmediğimiz oyuncu diyebiliriz. N'Koudou'nun sıkıntısı yok. Gitme durumu var gidip gitmeyeceğine kendi karar verecek.
Dele Alli geldiğinden ilk günlerden sonraki döneme kadar oyun olarak bize düşündüğümüz verimi katmadı. Dele son 2 hazırlık maçına bakınca olumlu işler yapıyordu. Koşan oyuncu ama top kullanma, asist ve gol atma da sıkıntılar var. İyi de oynasa, kötü de oynasa, sene sonunda gitme olasılığı fazla olan bir oyuncu." Diye konuşmuştu.
 

Bakmadan Geçme