• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş'ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaş'ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaş Kulübü, iki futbolcusunun yaşadığı sakatlıklarla ilgili resmi açıklamada bulundu. Siyah-beyazlı ekipten yapılan duyuruda, Emirhan Topçu'nun uyluk bölgesinde, Salih Uçan'ın ise baldır bölgesinde kas hasarı tespit edildiği belirtildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın Atakaş Hatayspor’la oynadığı müsabakada sol uyluk üst adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Emirhan Topçu’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst adalesinde (rectus femoris) gerilme ve kanama, siyah-beyazlılarımızın 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Salih Uçan’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde alt baldır arka adalesinde (gastrokinemius) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Her iki oyuncunun da tedavisine sağlık ekibi gözetiminde başlandığı ve sürecin titizlikle sürdürüldüğü bilgisi paylaşıldı.

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
AA

Bakmadan Geçme