Beyşehir'de çalındı, Seydişehir'de bulundu!

Konya Beyşehir'de çalınan motosiklet 2,5 yıl sonra Seydişehir ilçesinde polisin dikkati sayesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesi Yeni Mahallede emekli polis Ahmet Al’ın evinin önünde park halindeki 42 H 5738 plakalı motosiklet yaklaşık 2,5 yıl önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Çalınan motosikletin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak bulunması konusunda takipçilerinden yardım ve destek isteyen Ahmet Al, polise de giderek başvuruda bulundu.

Çalınan motosikleti için şikayetçi olan ve bulunmasını bekleyen Ahmet Al, aradan geçen 2,5 yıl sonra motosikletine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüphe üzerine durdurup incelemeye aldığı motosikletin şase numarasının tespit edilmesi sonucu Beyşehir’den 2,5 yıl önce çalınan motosiklet olduğu belirlendi.

Polis, çalıntı motosikleti satın aldığını beyan eden kişinin ifadesine başvururken, motosikleti çaldıktan sonra sattığı iddia edilen kimliği belirlenen şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.
 

Bakmadan Geçme