Beyşehir TSO Bünyesinde Kosgeb Temsilcilik Ofisi Açıldı

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile Beyşehir TSO bünyesinde 'Beyşehir Kosgeb Temsilcilik Ofisi' hizmete girdi. 

Beyşehir TSO Bünyesinde Kosgeb Temsilcilik Ofisi Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık protokol imza töreninde yaptığı konuşmada şöyle dedi: “02.11.2022 Tarihinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Mustafa Akış önderliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’a yapmış olduğumuz ziyarette, Beyşehir’de ihtiyaç duyulan KOSGEB Temsilcilik Ofisi açılması için talepte bulunmuştuk.

Bu isteğimiz doğrultusunda talebimiz gerçekleştirilmiş olup, Odamız ve KOSGEB İl Müdürlüğü ile bugün imzalanan protokol neticesinde Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde “Beyşehir KOSGEB Temsilcilik Ofisi” bugün itibari ile hizmet vermeye başlamıştır.

Bölgemiz esnaf ve tüccarı bu sayede KOSGEB’in sağladığı güncel hibe ve destekler konusunda bilgiye daha kolay ulaşabilecekler ve bu hibe ve desteklerden daha kolay ve hızlı bir şekilde yararlanabileceklerdir.

Beyşehir KOSGEB Temsilcilik Ofisi Bölgemize hayırlı olsun. Bu süreçte desteğini esirgemeyen;

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’a,  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Mustafa Akış’a, Beyşehir AK Parti İlçe Başkanı Sayın Recep Elkin’e, Beyşehir AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı  Sayın Mustafa Balıklı’ya, Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Muhlis Bülbül’e, Beyşehir Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Memduh Göner’e, KOSGEB Konya İl Müdürü Sayın İsmail Özdemir’e, KOSGEB Kobi Uzmanı Sayın Haluk Ercan’a,   Odamız, üyelerimiz ve esnaflarımız adına teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme