Bir günlük gelirini HAYTAP'a bağışladı

Konya'da Demhane isimli çay ocağı işletmesi, 6 yıl önce açılışını yaptığı günün tüm gelirini  bağışlamaya devam ediyor. Daha önce Konya Çocuk Esirgeme Kurumu, Eğitim Gönüllüleri, LÖSEV gibi kurumlara bağışlayan işletme sahibi Abdullah Kaplan, bu yılda günlük kazancını kısa adı HAYTAP olan Hayvan Hakları Federasyonuna bağışladı.

Bir günlük gelirini HAYTAP'a bağışladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘Gülümsetmek Yeter’ sloganı ile Demhane ismiyle 6 yıl önce açtığı işletmede aldıkları karar ile her yıl açılış yaptıkları günün tüm gelirini çeşitli  kurumlara bağışlamaya devam ediyor. Daha önce Konya Çocuk Esirgeme Kurumu, Eğitim Gönüllüleri, LÖSEV gibi kurumlara toplumda bu tür yardımların çoğalması için fardındalık yaratma  adına çalışma yaptıklarını söyleyen Abdullah Kaplan, bu yılda kısa adı HAYTAP olan Hayvan Hakları Federasyonuna bağışladıklarını söyledi.

Geleneksel hale getirdikleri bu uygulamanın müşteriler tarafından da  ilgi gördüğünü anımsatan Kaplan, "Müşterilerimizde bu uygulamamıza büyük destek veriyor. Güvene dayalı olduğu için bir çay içse de  2-3 çay parası bırakıyorlar" dedi.

Kaplan, yapılan yardım kampanyasının  reklam olarak algılanılmasından  çekindiklerini anımsatarak, "Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir"  düsturu ile hareket ederek bu tür sosyal yardımlaşmalarının çoğalmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

 Yapılan kampanya da toplanan yaklaşık 2 bin 500 TL ilgili kurumun yetkilisine teslim edilecek.

Bakmadan Geçme