Bir muhtar ve beraberindekiler dehşet saçtı!

Bir köy düğününde havaya ateş açan muhtar ve beraberindekiler sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından jandarma tarafından tespit edilerek gözaltına alındı.

Olay, Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı olan Koçbeyli köyünde gerçekleşti. Söylenilenlere göre, köyde düzenlenen bir kır düğününde muhtar olduğu iddia edilen şahıs, yanındaki 4 şahıs ile birlikte ellerindeki tabancalarla havaya ateş açarken amatör kameralar ile görüntülendi. 

Video kaydında şahıların tabancaları çapraz bir şekilde tutarak ateş açmaları dikkat çekerken görüntüler özellikle sosyal medya tarafından büyük tepki gördü. Görüntülerin üzerine Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçerek inceleme başlatıldı.

Görüntüler üzerine olayı inceleyen jandarma ekipleri havaya ateş ederek genel güvenliği tehlikeye sokan şahısların muhtar A.A., M.K., F.K. ve Ö.K. isimli şahıslar gözaltına alınarak adliyeye sevk edilirken, diğer iki şahsın il dışında oldukları tespit edildi.

Olay sonrası şahısların adreslerine baskın düzenleyen ekipler 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirdi.  Ekipler tarafından olayla ilgili soruşturmalar sürüyor.
 

Bakmadan Geçme