'Bizim Okulumuz' Projesi İlçe Kaymakamlarına Tanıtıldı

Konya Valiliği himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla hazırlanan 'Bizim Okulumuz' (Okul Merkezli Gelişim Projesi) okullarda uygulanmaya başladı.

'Bizim Okulumuz' Projesi İlçe Kaymakamlarına Tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Projenin uygulama ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan ile ilçe millî eğitim müdürleri Beyşehir, Selçuklu, Meram ve Karatay Kaymakamlarını makamlarında ziyaret ederek proje tanıtımını gerçekleştirdi.

Kaymakamlara “Bizim Okulumuz” web sistemi şifrelerinin takdim edildiği ziyaretler esnasında projenin ilimiz eğitimine katkıları, okullardaki gelişim alanları, okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesi, akademik başarı, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, sosyal, kültürel, sportif çalışmalar ve gönüllülük faaliyetleri konularında değerlendirmeler yapıldı.

İl genelindeki tüm okulların fiziki imkân ve öğrenme farklılıklarını en aza indirmek, tüm eğitim faaliyetlerini bir sistemden takip etmek ve verileri hızlı analiz etmek amacıyla uygulanan “Bizim Okulumuz” projesinin hedef belirleme süreci devam etmektedir.FATMA DOĞANAY

Bakmadan Geçme