Bu nasıl muhalefet?

Konya'da muhalif partiler şaşırtmamaya deva ediyor. Konya'nın sorunlarına duyarsız kalan muhalefet toplumun büyük bir problemine daha duyarsız kalmayı başardı. 'Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne dair Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan oylamaya Konya'nın muhalefet partisi milletvekillerinden sadece İYİ Partili Ünal Karaman katılarak ret oyu kullandı.

Konya’da muhalif partiler şaşırtmamaya deva ediyor. Konya’nın sorunlarına duyarsız kalan muhalefet toplumun büyük bir problemine daha duyarsız kalmayı başardı. 'Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne dair Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yapılan oylamaya Konya’nın muhalefet partisi milletvekillerinden sadece İYİ Partili Ünal Karaman katılarak ret oyu kullandı.

Muhalefet yine şaşırtmadı. Konya’nın problemlerine sessiz kalmaya devam eden muhalefet ülke genelinde de yaşanan problemlere sessiz kalmaya devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) geçtiğimiz günlerde oylanan 'Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne dair yapılan oturuma Konya’nın muhalefet vekilleri CHP’Lİ Barış Bektaş ve Gelecek Partili Hasan Ekici katılmadı. Oylamaya katılan İYİ Partili Ünal Karaman RET oyu kullandı. Konya’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren seçmenler, Barış Bektaş ve Hasan Ekici’nin meclisteki oylamaya neden katılmadığını merak ediyor. 

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan ÖTV ve MTV zamlarını eleştirmesine rağmen Yeniden Refah Partili Ali Yüksel oylamaya katılmadı. 
 

Bakmadan Geçme