Buzcu'dan Kaymakamlara Hayırlı olsun ziyareti

Konya Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu, Konya'da yeni göreve başlayan Karatay Kaymakamı Yavuz Güner ve Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Buzcu'dan Kaymakamlara Hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde yeni göreve başlayan Karatay Kaymakamı Yavuz Güner ve Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop’u makamlarında ziyaret eden Konya Göç İdaresi müdürü Zeki Afşin Buzcu, ziyaretlerde kaymakamlara “Hoşgeldiniz” diyerek hayırlı olması dileğinde bulundu

Ziyarette konuşan müdür Buzcu, “Konyamıza, Karatay İlçemize ve Selçuklu İlçemize en iyi hizmeti verebilmek için uyum ve işbirliği içerisinde bir ve beraber şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kaymakamlarımıza müdürlüğümüzün iş ve işlemleri hakkında bilgilendirme yaptık. Kaymakamlarımıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakamlar Ünsal ve Tortop ise ziyaret nedeniyle Göç İdaresi İl müdürü Zeki Afşin Buzcu’ya teşekkür ettiler. Konyayı, Karatay’ı ve Selçuklu’yu daha ileriye taşıyabilmek için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretler günün anısına çektirilen fotoğraflarla son buldu ŞENGÜL GÜRBÜZ

Bakmadan Geçme