İsale hattı patladı: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde gece saatlerinde isale hattı patladı. Olay sonucunda bir iş yeri zarar gördü.

Gece saatlerinde İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Ortaköy Muallim Naci Caddesi'nin altından geçen isale hattında patlama meydana geldi. Olay sonucunda caddenin üstündeki beton yarılırken borudan çıkan tazyikli su da etrafa saçıldı.Yolda çökme riski yaşandı, ara sokaklar sular altında kaldı,araçlar ise caddede güçlükle ilerleyebildi.

Patlamanın etkisiyle caddede bulunan kaldırım taşları da havaya fırlayarak etrafa yayıldı. Bir iş yerinin camları kırılırken içeriye su ve çamur doldu, masayla sandalyeler kullanılamaz hale geldi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen İSKİ ekipleri suyu kesip tahliye çalışması başlattı. Polis ekipleri ise tehlikeyi önlemek amacıyla Muallim Naci Caddesi'ni Beşiktaş yönünde trafiği kapattı. Ekiplerin bölgede iş makineleriyle sürdürdüğü çalışma devam ediyor.

İçeride müşteri yoktu

İşletmeci Ercan Erdoğan'ın iş yeri ise büyük derecede zarar gördü. Şahıs basın mensuplarına yaptığı açıklamada, borunun patlamasıyla fırlayan kaldırım taşlarının iş yerinin camlarını kırarak içeri girdiğini belirtdi.

Büyük dolapların dahi hareket ettiğini söyleyen Erdoğan, "Şükrediyoruz ki içeride müşteri yoktu. Yoksa büyük bir facia olabilirdi" diye konuştu.

AA

Bakmadan Geçme