Çalımbay: Buradan puan çıkarmak bizim için bir avantaj

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: 'Bu maçın zor olacağını biliyorduk, çok eksiğimiz vardı. Hafta içinde yaşadığımız olaylara rağmen buradan puan çıkarmak bizim için bir avantaj'

Çalımbay: Buradan puan çıkarmak bizim için bir avantaj
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dönem Konyaspor'da çalışan D.G.Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Konya'dan yine puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Geçen sezon da bu statta 1-0 lık skorla kazanan Sivas ekibi, bir çok eksik oyuncuyla ve psikolojik travma ile geldiği Konya'dan altın değerinde bir puanla ayrıldı. Çalımbay, teknik direktör Rıza Çalımbay, zor bir maçtan puan çıkardıklarını söyledi.

Konya deplasmanın çok zor olacağını bildiğini ifade eden Çalımbay, "Dünya Kupası arasında çok iyi hazırlandık. Kasımpaşa deplasmanında 3 puan aldık. Arkasından oynadığımız olaylı Galatasaray maçında da bize göre orada da puanımız vardı. Sonra da zor bir deplasmana geldik." dedi.

Çalımbay, Konyaspor'un çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bu maçın zor olacağını biliyorduk, çok eksiğimiz vardı. Hafta içinde yaşadığımız olaylara rağmen buradan puan çıkarmak bizim için bir avantaj. Bizim için final gibi bir maçlardan birisi Kayserispor maçını da iyi bir şekilde kapatmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün birçok pozisyonlar, penaltılar ve fauller oldu. Hakem soğukkanlılıkla maçı yönetti, kendisini tebrik ediyoruz."

Bakmadan Geçme