CHP Beyşehir'in Yeni Başkanı Belli Oldu

Milletvekili aday adayı olmak için Cumhuriyet Halk Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Rıdvan Şenyurt'un yerine Sefa Akar Seçildi.

CHP Beyşehir'in Yeni Başkanı Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Başkanlığına seçilen Sefa Akar yapılan açıklamada; “Rıdvan Şenyurt’un milletvekilliği adaylığı için istifası sebebiyle boşalan Cumhuriyet Halk Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığı görevine Yönetim Kurulumuzun yaptığı seçimle bugün itibarıyla oy birliğiyle seçilmiş bulunmaktayım. Bu şerefli görevi şahsıma layık gören Yönetim Kurulumuza; çok çalışkan ve diri bir örgüt bırakan önceki başkanımız, milletvekili adayımız sayın Rıdvan Şenyurt’a; seçim sürecinde desteklerini kuvvetle bildiren örgütümüzün tüm kademe ve üyelerine; çok fedakârlıklar gerektirdiğini bilerek yanımda olan sevgili aileme şükranlarımı sunarım. “

Peki; iktidarın en güçlü adayı Cumhuriyet Halk Partisinin yeni ilçe başkanı kimdir?

“1973 yılında doğdum. İlkokulu Yeşildağ’da; orta ve lise öğrenimimi İzmir Özel Türk Kolejinde; üniversite öğrenimimi ise İstanbul’da Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde aldım. İş hayatına portföyünde uluslararası birçok firmanın olduğu tam hizmet reklam ajanslarında Müşteri Temsilcisi, Medya Planlama uzmanı olarak İstanbul’da başladım. 1998/1999 yıllarında TBMM’de parlamento danışmanı olarak Ankara’da çalıştım. 2000 yılında Beyşehir’e döndüm ve hızlı tüketim ürünlerinde işletmecilik, saha yöneticiliği ve distribütör olarak yaklaşık 15 yıl hizmet ürettim. 2017 yılından beri de bölgemizde yine öncü bir girişim olan tabldot-lokanta işletmekteyim. Evli ve 5 çocuk babasıyım, iyi derecede İngilizce biliyorum.

Mustafa Kemal Atatürk çizgisinden sapmayan; çözüm odaklı; ekip bilinciyle; barışçıl; akıl, bilim, proje esaslı; başarılı olması için partili partisiz tüm paydaşların destek vereceğine inandığım yönetim anlayışımızın ülkemize, bölgemize, şehrimize, partimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme