Erdoğan: 6 kaptan bir gemiyi batırır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen 'Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması' programında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: 6 kaptan bir gemiyi batırır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması" programında açıklamalarda bulundu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime 4-5 ay kaldığını belirterek, karşımıza çıkaracakları aday olmadığını söyledi.


"6 kaptan bir gemiyi batırır"
Erdoğan: “Seçimlerde Cumhurbaşkanı ayrı, milletvekilleri ayrı seçiliyor. Biz Cumhur İttifakı'nın adayı olarak aylardır milletimizin huzurundayız. Er meydanı olan seçim meydanında mücadele tek kişi ile olmuyor. Daha önce adaylar çıkmış, onlarla yarışmış, ipi göğüslemiştik. Karşımıza çıkan veya çıkarılabilen bir aday yok. Seçime 4-5 ay kaldı. Bir masa kurmuşlar etrafında 6 kişi var. Bir de dışlarında var 7. Bunların dışında kim var bilmiyoruz. Millet her defasında aday ismi bekliyor. Masadan çıka çıka ülkeyi 6 kişi ile yönetecekleri kararı çıktı. En iyi siz bilirsiniz. 6 kaptan bir gemiyi batırır. İki şoför bir arabaya mutlaka kaza yaptırır. Bunlar görünürde 6 kişi ile Allah bilir kaç kişi ile yöneteceğiz diyorlar. Dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem icat ettiler.” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme