CHP'de neler oluyor? Ekrem İmamoğlu bugün ne açıklayacak?

CHP'de Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası ilk değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün yeni bir adım atması bekleniyor. İmamoğlu, 'Değişime Davet' adıyla bir manifesto yayımlayacak. İmamoğlu'na bazı mevcut vekillerin ve parti yöneticilerinin de destek verdiği konuşuluyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden bu yana CHP için değişimi dillendiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Değişime Davet" manifestosunu bugün açıklayacak.

Edinilen bilgilere göre, manifestoda seçim yenilgisinin sebeplerine parantez açılacak. Manifestoda ''Neden değişim?'' sorusuna yanıtı verilecek. Ayrıca seçmenin de görüşleri sorulacak. Bunun için de bir "Değişime Davet" adında internet sitesi kuruldu. O internet sitesinde değişim ile ilgili görüş ve öneriler paylaşılacak.

Kongre takvimi de işliyor. İlçe delege seçimleri başladı. 30 Temmuz'a kadar da devam edecek. Tam da delege seçimi başlamadan önce Ekrem İmamoğlu, 18 İstanbul ilçe başkanı ile bir araya geldi. 

Ekrem İmamoğlu’nun değişim manifestosunu bugün açıklayacağını duyuran Gazeteci Özlem Gürses kişisel sosyal medya hesabından şunları paylaştı;

SON DAKİKA !! Ekrem İmamoğlu bugün ‘Değişime Davet’ başlıklı manifestosunu açıklayacak… bir de internet sitesi yapıldı, http://degisimedavet.com adresinde herkes yorum yapabilecek… İmamoğlu ‘adayım’ demeyecek, ama CHP değişmeden sonuç değişmez diyecek… #imamoğlu
 

Bakmadan Geçme