CHP'de Şener tepkisi dinmiyor!

2023 seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı gösterilmeyen Abdüllatif Şener tepki çeken açıklamalarına devam ediyor. Şener'in son açıklamaları CHP'li isimleri sosyal medyada çileden çıkarttı. İşte detaylar...

CHP'de Şener tepkisi dinmiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs Seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı gösterilmeyen ve daha sonra Kılıçdaroğlu'na yönelik üst üste sert açıklamalarla tepki çeken Abdüllatif Şener, partisinden istifa ettiğini ve seçimde geçersiz oy kullandığını ifade etti.
Abdüllatif Şener, "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim. 2. turda ise geçersiz oy kullandım" açıklama ve itirafında bulundu.

Abdüllatif Şener'in bu açıklaması üzerine sosyal medyada birçok tepki yağdı. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Başkanı Mehmet Emin Altunses, Abdüllatif Şener’in Konya’dan aday gösterilmesi sonrası yaptığı eleştirisini alıntılayarak “CHP kendi değerlerine tekrar kavuşacaktır.” İfadelerini kullandı.

CHP'de Şener tepkisi dinmiyor!

CHP’li eski vekil Barış Yarkadaş, hem Abdüllatif Şener’e hem de onun üzerinden partiye sert tepkilerde bulundu. Yarkadaş'ın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle;

“Tarih 10 Mart 2018…. CHP Tüzük Kurultayı yapılıyor. Bir grup milletvekili “Ön seçimin kaldırılmasına ve partiye üye olmayanların da milletvekili olabilmesi maddesi”ne tüm gücümüzle itiraz ettik. O günkü parti yönetimi, Abdüllatif Şener’i “üye olmadan milletvekili yapabilmek” için her türlü yola başvurdu. İstediklerini elde ederek o maddeleri geçirdiler. Biz karşı çıkarak tarihe not düştük. Sonuç ortada; partinin evlatları bu saçmalıklara itiraz ettiği için tasfiye edildi. Abdüllatif Şener’e “Düzce’den aday ol” denildi. “Oradan seçilemem Konya uygun” dedi. Konya’dan seçildi. Oğlu da CHP grubunda maaşlı işe başladı. Son seçim sürecinde kadrosu TBMM’ye alındı. Bu geceki rezalete ise hepiniz tanık oldunuz. Duruşumuzu bilmeniz için yazdım. Biz aynı yerdeyiz ve aynı yerde olmaya devam edeceğiz. CHP bizim için istasyon değildir; baba ocağıdır. Umarım parti yönetimi de bu gerçeği bir gün ayırd etme imkanına kavuşur. 2- CHP seçmenine “AKP’li muhafazakarlardan oy alacak isim” diye pazarlanan Şener’in oğlunun kadrosunun TBMM’ye alınacağı duyulunca bir grup AKP’li durumu Saray’a bildirir. Bunun üzerine Saray’dan cevap gelir: “Konu beyefendinin bilgisi dahilindedir. Abdüllatif Bey’in CHP’den istifa edeceği de beyefendinin bilgisi dahilindedir.” Bunun üzerine AKP’liler konuyu kapatır. Her şey çok açık değil mi…”

CHP'de Şener tepkisi dinmiyor!

CHP'de Şener tepkisi dinmiyor!

Bakmadan Geçme