CHP gençlik kolları broşür dağıttı

Seydişehir CHP gençlik ve kadın kolları, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere 6 vaatte bulunduğu broşür ve aile destek sigortası broşürünü dağıttı.

CHP gençlik kolları broşür dağıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşanan ekonomi krizle vatandaşın alım gücünün düştüğü son günlerde Cumhuriyet Halk Partisinin hazırladığı kurtuluş reçetesini ve Millet İttifakının seçimi kazandığı anda yapılacak çalışmaların yer aldığı broşürleri dağıtarak vatandaşları bilgilendiriyorlar.

İlçenin cadde ve sokaklarında esnafları ve kahveleri ziyaret eden, CHP’li gençler, halkın sıkıntılarını da dinledi. Mutfaktaki yangını ve ekonomik krizin vatandaşları nasıl etkilediğini, Aile Destekleri Sigortası’nı anlattılar.

CHP Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörük Çobanoğlu, “CHP Gençlik ve Kadın Kolları olarak Genel Başkanımız Kemal Kılınçdaroğlu’nun “ Gençler! Ben size özgürlük vadediyorum! Ve 10 soruda aile destek sigorta kitapçığını dağıttık.

Biz Millet İttifakı olarak iktidara geldikten sonra sosyal yardımları daha da kurumsallaştırarak, sosyal yardımları halkımıza daha çok indirgeyerek  hiçbir kesime ayrıcalıklı yapmayacağız. Broşürlerimizin içinde kadınlara verilecek yardım,  gençlere yapılacak destek, engelli bireyler, engellilere bakan kadının sigortalı olması ve kadına verilecek destekler var.  Yani bizim Genel Başkanımız diyor ki ‘hiçbir çocuk yatağa aç girmemeli, hiçbir kadın kendini çaresiz hissetmemeli’ diyor. Sigorta desteği içerisinde bir madde daha var o da önemli. Eşinden ayrılmış kadınlara ev kurma desteği de veriliyor.  Sigorta kapsamında her aileden birinin sigortalı olacağı da yer alıyor. Çünkü geliyor gelmekte olan. Herkes hazır olsun biz hazırız” dedi.

Bakmadan Geçme