Çipan: Konya ve Ülke genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Güzide Çipan' Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programlarını Konya ve tüm ülke genelinde verilen talimatlar doğrultusunda sürdürüyor.

Çipan: Konya ve Ülke genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Güzide Çipan,  MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programları çevresinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çipan son olarak Bartın Kurucaşile İlçesi, Ulus İlçesi ve Merkez ilçelerinde salon programları ve esnaf ziyaretleri yaptı.

Çipan, salon toplantılarda yaptığı konuşmalarında şu sözlere yer verdi.   ‘Türkiye bugün değil yıllardır, hatta kurulduğu günden bu güne üst üste operasyonlarla karşılaşmaktadır. Ancak bu genç cumhuriyetin 100. Yılına yaklaştığımız şu günlerde bu operasyonlar en zirve noktasına ulaşmış durumdadır. Her gün küresel dinamiklerin yeni siyasi senaryolarıyla yeni algı yönetimleriyle, Anadolu’da oluşmuş bu ruh, birliktelik ve  heyecan tasviye edilmek isteniliyor. Neden tasviye edilmek isteniliyor biliyor musunuz. Çünkü Bizler; 1923 yılı öncesinde bu topraklarda yoklukla mücadele etmiş ve cumhuriyeti inşa etmiş kadroların mirasçılarıyız. Ama bir yandan da bu toprakların mert yürekli ve milli mücadelenin mirasçısı biziz diyen, bu toprakların sahibi biziz, yeni binyılda da bu topraklara türk mührünü bıkmadan usanmadan vuracağız diyen sizler varsınız. Yüce Allah Sizleri var etsin. Ama bizler de tam bin yıldır bu topraklarda yaşamanın bedelini ödeyen, hamuru bu toprakların geleneğiyle, örfüyle adetiyle, bilinciyle, inanç ve değeriyle yoğrulmuş, Anadolu‘nun evlatları olarak pes etmedik, pes etmemeye de kararlıyız. Algı operasyonlarıyla her gün televizyon programına çıkarak partimizi ve cumhur ittifakını yıpratmaya çalıştıklarını görüyoruz. Ama biz biliyoruz ki; bu çabaları sadece ve sadece MHP çatısı altında kurduğumuz birliği, devletin bekası, geleceği ve milletimizin huzurundan başka bir çıkarı olmayan cumhur ittifakını dağıtmaya çalışmaktır. Adım Adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma programları kapsamında görmekteyiz ki; Değerli dava arkadaşlarım; şimdi size soruyorum. Cumhur ittifakının aldığı hangi kararlar zilleti çıldırtmıştır. Peki bu takıntılarının sebebi nedir. Hedeflerine neden cumhur ittifakını koymuşlardır? Sayın Genel Başkanımızın önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben şiarı ile Mhp Olarak Milletimizle omuz omuza bekamız için mücadele veriyoruz’ AYNUR ÜNÜN

Bakmadan Geçme