Çocuk her yerde çocuk değildir: Bayramda bile!

Konya'da kimi çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çalışarak geçirirken, kimileri ise de bayramı gezerek ve oynayarak geçirdi. Bayramı keyifle geçiren çocuklar, kendileriyle aynı imkana sahip olmayan arkadaşları için, 'Daha adil bir dünya' isteğinde bulundular.  

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çocuk her yerde çocuk değildir: Bayramda bile!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çocuk her yerde çocuk değildir: Bayram da bile!

Konya’da kimi çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çalışarak geçirirken, kimileri ise de bayramı gezerek ve oynayarak geçirdi.

Bayramı keyifle geçiren çocuklar, kendileriyle aynı imkana sahip olmayan arkadaşları için, ‘Daha adil bir dünya’ isteğinde bulundular.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde coşkulu bir şekilde kutlandı. Kutlamalar kapsamında birçok çocuk, gönüllerince gezip, eğlendi. 


Ancak bu durum maalesef ki her çocuk için mümkün olmadı. Konya’da ailelerine destek olmak için çabalayan bazı öğrenciler, bayramı çalışarak geçirdi. 

Çocuk her yerde çocuk değildir: Bayram da bile!

Hakimiyet.com’a açıklama yapan çocuklar, Gazze başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanındaki savaşlarda ölen ya da ölüm korkusuyla yaşayan arkadaşları için ‘Daha adil bir dünya’ isteğinde bulundu. 


 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme