Çok Güzel Hareketler 2: Her Pazar Star'da

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle 11 Şubat Pazar günü Star'da.

Çok Güzel Hareketler 2: Her Pazar Star'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

5 yeni skeçle ekrana gelecek olan 163. bölümün skeçleri şöyle: Hurvivor, Ana Oğul Belgeseli, Kız Kardeşler Kıraathanesi, Tanısan Sever Misin ve Yeni Damat.

Survivor parodisi kahkahalar yaratacak. Ada’da yaşananlar şaşkınlık yaratacak.

Belgesel kuşağımızda bu hafta annelerin oğullarına olan düşkünlüklerini izleyeceğiz. Annenin oğluna hiçbir sorumluluk yüklemeden büyüyen ve evlendikten sonra dahi evinin faturalarını nasıl ödeyeceğini bilmeyen oğlumuzun hikayesi anlatılacak.

Eşlerinin ilgisizliklerinden bıkan kadınlarımız kendileri için açılan kıraathanede vakit geçirmeye başlarlar. Eşlerinin bu durumdan rahatsız olması üzerine kadınlar erkek kılığında kıraathaneye giderler. Yaşanan diyaloglar ve komik durumlar kahkaha fırtınası estirecek.

Derin ve Bora yakın arkadaşlardır. Birbirlerinden hoşlanmalarına rağmen arkadaşlıklarını riske atmak istemezler. Derin sonunda cesaretini toplar ve Bora'ya hislerini açar. Derin ve Bora’nın aşkları şaşkınlık yaratacak.

Elif ve Ömer yeni evlenmiştir. Ömer, kayınpederinin gözünde iyi bir izlenim bırakmak için elinden geleni yapar. Ömer'in yaptıklarına inanamayacaksınız.

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, 11 Şubat Pazar Star’da!

Bakmadan Geçme