De Souza, 'Coutinho transferinin olma ihtimali Yüzde 0'

Basında çıkan 'Beşiktaş, Coutinho ile ilgileniyor' haberlerinin ardından Josef De Souza, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

De Souza, 'Coutinho transferinin olma ihtimali Yüzde 0'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu De Souza, vatandaşı Philippe Coutinho için; "Yalanlarla Beşiktaş taraftarını aldatmayın. Yüzde 0 şans." ifadelerine yer verdi.  

BARCELONA 135 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Yıldız Futbolcunun Liverpool'dan Barcelona'ya transferi için tam 135 milyon euro ödenmişti. Daha sonrasında ise kariyeri düşüşe geçen ve eski günlerini ara ara hatırlatsa da tam anlamı ile istikrar yakalayamayan Coutinho, bu sezon Aston Villa forması ile 18 maça çıktı. Gol ve asist katkısı yapamadı.

PHİLİPPE COUTİNHO’NUN KARİYERİ
Vasca da Gama takımında futbol kariyerine başlayan Philippe Coutinho, Çok uzun yıllar bu takımın bütün alt kademelerinde forma giydi. 2009 yılında ise A takıma kadar yükselen, burada 19 maça çıkan Philippe Coutinho, 1 gol attı. 2010 yılında İtalyan kulüplerden İnter’e transfer oldu. İnter’in gelecekteki yıldızı olarak gösterildi. İlk iki sezon forma giydiği takımında 28 maça çıkıp 3 gole imza attı. Burada  bekleneni karşılayamayarak 2012-2013 sezonunda İspanyol kulüp Espanyol’a kiralandı.  Espanyol takımında 16 maçta forma giyen Philippe Coutinho, 5 kez fileleri havalandırdı. 2013’ün Ocak ayında 8.5 Milyon Euro’ya Liverpool’a transfer oldu. Coutinho, Brezilya Milli Takımı’nda toplamda 7 kez giydiği formayla 1 gol atabildi.
 

Bakmadan Geçme