Konya'da bir gece 2 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheli yakayı ele verdi

Konya'da bir gece 2 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheli yakayı ele verdi. Motosiklet ve bir araçtan inşaat malzemesi çaldığı tespit edilen şüphelinin suç kayıtları kabarık çıktı.

Konya'da bir gece 2 ayrı hırsızlık olayına karışan şüpheli yakayı ele verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’nın Meram ilçesinde bir kıraathanenin önünde kilitli duran motosikletin kilidini kırılarak, düzkontak yöntemiyle motosikleti çalındı. Kıraathane işletmeci, akşam eve gideceğinde motosikletinin çalındığını fark etti. 

Durumu fark eden kıraathane işletmecisi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri kıraathane ve çevresinde bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 

MOTOSİKLET EVİN BAHÇESİNDE ÇIKTI
Yürütülen çalışmalar sonucunda hırsızlık olayının üzerinden 24 saat geçmeden şüphelinin ikamet adresine ulaşıldı. İkamete adresine ulaşan ekipler, motosikleti evin bahçesinde buldu. 

Ele geçirilen motosiklet, sahibine teslim edildi. 

Motosikleti çaldıktan kısa süre sonra gözaltına alınan şüphelinin yakalanmadan önce de bir araçtan inşaat malzemeleri çaldığı ortaya çıktı. 

BAŞKA BİR ARAÇTA HIRSIZLIK YAPTI
Şüpheli, çaldığı motosikleti evine götürdükten sonra tekrar dışarı çıktı. Karatay ilçesi Şemsitebrizi Mahallesi’nde yürümeye başlayan şüpheli Botsalı Sokak’ta yol kenarına park edilmiş araçları yoklamaya başladı.

Bir aracın kapısının kilitlenmediğini fark eden şüpheli aracın bagajını açarak elektrik kablosu, takım çantası, testere, pense gibi 6 bin lira değerindeki malzemeleri çaldı. 

SUÇ MAKİNESİ ÇIKAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI
Aynı gece içerisinde 2 ayrı hırsızlık olayına karışan 2004 doğumlu Şahabettin Ö. isimli şüphelinin 24 ayrı suç kaydının olduğu anlaşıldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken yetkililer araç içerisinde değerli eşya bırakılmaması ve araçların kilitlenmesinin ihmal edilmemesi noktasında vatandaşları uyardı.
 

Bakmadan Geçme