• Haberler
  • Ekonomi
  • Cumhurbaşkanı açıkladı! Memur maaşlarıyla ilgili yeni gelişme

Cumhurbaşkanı açıkladı! Memur maaşlarıyla ilgili yeni gelişme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşları ile ilgili tarih vererek, 'Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca meclisimizin takdirine sunacağız' dedi...

Cumhurbaşkanı açıkladı! Memur maaşlarıyla ilgili yeni gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önceki haftalarda, memur maaşlarına dair açıklamalarda bulunarak, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını ifade etti. Işıkhan, "Memur-emekli maaş zammı temmuz ayında TBMM'den geçecek" şeklinde konuşmuştu.

Işıkhan bununla birlikte, "En düşük memur maaşı net 22 bin TL olacak. Maliye Bakanlığımız ile çalışıyoruz. Hedefimiz torba yasa ile paydaşlarımızı memnun edecek bir düzenleme yapmak" ifadelerini kullandı.

MECLİSE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatları ile Bayramlaşma Programı'na bugün canlı bağlantı ile katılım sağladı. Erdoğan, burada gerçekleştirdiği konuşmada, memur maaşları ile ilgili olan düzenlemeyi bayram sonrası meclise sokacaklarını açıkladı.

Erdoğan, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca meclisimizin takdirine sunacağız. Böylece seçimlerde milletimize verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmiş olmanın bahtiyarlığını yaşamış olacağız."

Bakmadan Geçme