• Haberler
  • Güncel
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye Sert Tepkisi! Bu Tonda İlk Defa mı Konuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye Sert Tepkisi! Bu Tonda İlk Defa mı Konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u Anma programında CHP'yi sert bir şekilde eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye Sert Tepkisi! Bu Tonda İlk Defa mı Konuştu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı, “Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz” ifadelerini kullandı. “CHP'nin terör örgütü olan müzahir yapıyla kurduğu seçim ittifakı, sadece menfaat birlikteliği değil aynı zamanda kaynaşmaya dönüşmüş durumda” şeklinde konuştu.

İstikbalimize Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz!

Recep Tayyip Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu: “İstiklalimize yönelik saldırılar devam ettiği sürece istikbalimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sosyal terör eylemleri karşısında birlik içinde daha net bir duruş sergilemeliyiz. Teröristle aynı dili konuşanlar aynı şekilde muamele görmek durumundadır.

Demokrasimizin imkanlarını kullanarak devlete, millete ve milli iradeye karşı pusulara karşı duracağız. Bölücü örgütün siyasi uzantısı gibi davrananları reddediyoruz; çünkü bu kişiler kendi özgür iradeleri olmayan siyasi kuklalardır. Milletvekilliği dokunulmazlığı arkasına saklanarak teröre destek verenlerle mücadelemizi siyasi ve hukuki arenada kararlılıkla sürdüreceğiz. CHP'nin terör örgütüne yakın duruş sergileyen seçim ittifakı sadece menfaat birlikteliği değil, aynı zamanda ideolojik bir kaynaşmaya dönüşmüştür.”

 

Bakmadan Geçme