Cumhurbaşkanı seçim sonrası duyurdu: Gençlere müjdeyi verdi! Ücretsiz olacak

Türkiye bir seçim maratonunu daha geride bıraktı. Bundan sonraki süreçte sıra seçim vaatlerinin gerçekleşmesine geldi. Seçimlerden sonra yeni kabineyi açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere yeni müjdeyi verdi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı seçim sonrası duyurdu: Gençlere müjdeyi verdi! Ücretsiz olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlere bir müjde daha geldi. Hem gençlerle ilgili hem de asgari ücretle ilgili şu ifadeleri kullandı: 

“Türkiye'nin birliğini, dirliğini ve demokrasinin standartlarını yükseltecek adımları 85 milyon olarak hep birlikte atalım diyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrındaki yolculuğumuzu sivil, toplumumuzun tüm kesimlerinin paylaşacağı bir anayasa ile sağlayalım istiyoruz. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Temmuz ayı engelli ve yaşlı aylıklarını erkene çekiyoruz. Kurban Bayramından önce bu vatandaşlarımızı sevindiriyoruz.

BU SENEDE DEVAM ETTİRİYORUZ

Gençlerimizin büyük ilgi gösterdiği yaz kampları, yaz spor kampları ve seyahatsever programlarımızı bu sene de devam ettiriyoruz. Eğitimde kaliteyi yükseltecek projelere önümüzdeki dönemde artık daha fazla yoğunlaşacağız. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimizin yetiştirme süreçlerini yeniden ele alıyoruz.

İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ

Lisans programlarından, öğretmen istihdamı ve hizmet içi eğitime kadar tüm aşamaları Türkiye Yüzyılı'na uygun şekilde gözden geçireceğiz. TEKNOFEST gençliğinin yetişmesi için elimizdeki tüm imkanları seferber edeceğiz."
 

Bakmadan Geçme