• Haberler
  • Ekonomi
  • Cüzdanında Banka Kartı Olanlar İhya Olacak: 70 Bin TL Şipşak Nakit Desteği Geldi!

Cüzdanında Banka Kartı Olanlar İhya Olacak: 70 Bin TL Şipşak Nakit Desteği Geldi!

Akbank 2024 yılı için başlattığı yeni kampanyaları ile göz dolduruyor. Gelir belgesi veya kefil şart olmadan 70.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapıyor.

Cüzdanında Banka Kartı Olanlar İhya Olacak: 70 Bin TL Şipşak Nakit Desteği Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bankacılık uygulamalarını gelişti. Son yıllarda şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulamayı üzerinden kredi başvurusu yapabilmek kolaylaştı.

Akbank müşterisi olanlar 70.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi kampanyasına katılabilir. 7/24 bulunan her anda uygulama içerisinde yer alan kredi adımlarını takip ederek başvuru gerçekleştirilebiliyor.

3 Ay Ertelemeli 70 Bin TL Kredi Nedir?

Gelir belgesi veya kefir şartı olmadan düzenli gelir sahibi her vatandaşın talep edebileceği bu kredi üç ay ertelemeli olarak hesaba aktarılıyor. Nakit ihtiyacının oluştuğu, borçların ertelendiği bu günlerde zor durumda olan vatandaşın imdadına koşan bankalar arasında yer alan Akban yıl içinde sunduğu kampanyalarla da göz dolduruyorlar.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank'ın 70 bin TL'ye kadar sunduğu krediye başvurmak isteyenler Akbank Direkt uygulamasını cep telefonuna indirmelidir. Ardından uygulama içerisinde yer alan kredi alanına gelerek masrafsız kredi başvurusunda bulunmalıdır.

Kısa Mesajla Kredi Başvurusu

Konu ile ilgili kısa mesaj cep telefonuna iletildikten sonra kullanılmaya başlanabilir. Akbank krediye sms ile başvuruda bulunmak isteyenler kredi tutarı, T.C kimlik numarasını yazıp 4425'e kısa mesaj olarak göndermelidir.

 

Bakmadan Geçme