Darıca'da nefes kesen maçlar yaşanacak

Olimpiyat şampiyonları Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu'nun da katılacağı Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası, 8-13 Ocak tarihleri arasında Darıca'da düzenlenecek.

Türkiye Boks Federasyonu ve Darıca Belediyesi işbirliğinde Eray Şamdan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvanın açılışı 8 Ocak Pazartesi günü saat 15.30'da yapılacak.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, turnuva için yaptığı açıklamada, "Olimpiyat şampiyonları Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu'nun da katılacağı turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

Bıyık, "Darıca Belediyesi olarak spor şehri olma hedefiyle çıktığımız yolda bugüne kadar birçok önemli organizasyona ev sahipliği yaptık. Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası'nı da ilçemizde düzenleyeceğimiz için çok mutluyuz. Spora yaptığımız yatırımların meyvesini elde ettiğimiz başarılarla toplarken önemli organizasyonlar da düzenleyerek spor kültürünün Darıca'yla bütünleşmesine katkı sunmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme