Deniz Öner: Bir İngiliz gibi düşünebilme yeteneğini kazandırıyoruz

Yabancı dil kursu müdürü Deniz Öner, iyi bir İngilizce eğitimi alabilmek için nelere dikkat edilmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öner, 'Küçük yaş gurubunda da talep çok. 5 yaşından itibaren başlıyoruz. Bir İngiliz gibi düşünebilme yeteneğini kazandırıyoruz.' dedi.

KONYA HABER: İngilizce dışında Rusça ve Almanca eğitimi de verdiklerini belirten Öner, “Hizmet veren öğretmenlerimizdeki temel kriterin ise alanı oldukları dilin konuşulduğu ülkede deneyim sahibi olması gerektiğine bakıyoruz” şeklinde konuştu. 

İngiliz kültür dil kursu müdürü Deniz Öner kendi kurumlarının önemli özelliğinin Avrupa Dil Komisyonu üyesi olduğunu ve o kuruluşun standartlarında eğitim verdiklerini belirtti. Öğrencilere konuşma, anlama, okuma ve yazma becerilerinin kazandırıldığını belirten Öner, derslerde ise yüzde 100 İngilizce konuşulduğunu ifade etti. 

DİL PASAPORTU VERİYORUZ
Öğrencilere sağladıkları imkanlardan da bahseden Öner “Almanya’daki Göç Enstitüsü’nün sınavlarına da öğrencileri hazırlıyoruz ve aynı zamanda dil pasaportu ismi verilen, kişinin İngilizce’deki yeterliliklerini açıklayan belgeyi de veriyoruz” diyerek sözlerine devam etti. 

Dil kursu seçilirken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında da bilgiler veren Müdür Öner, akreditasyona, eğitim kadrosuna ve konuşma kulüplerine kurs seçilirken olmazsa olmaz kriterler olduğunun altını çizdi.

İngilizce’ye en çok gençlerin ilgisi olduğunu söyleyen Öner, “Küçük yaş gurubunda da talep çok. 5 yaşından itibaren başlıyoruz. Bir İngiliz gibi düşünebilme yeteneğini kazandırıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

KONYA HABER - HAKİMİYET

FOTOĞRAF-  ABDULLAH GÜLDAĞI

Bakmadan Geçme