Deprem Şehitleri Konya'da Dualarla Yad Edildi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları anmak amacıyla 'Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi' programı düzenledi. İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte dualarla deprem şehitleri yad edildi.

Deprem Şehitleri Konya'da Dualarla Yad Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları anmak amacıyla "Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi" programı düzenledi. İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte dualarla deprem şehitleri yad edildi.

Deprem Şehitleri Konya'da Dualarla Yad Edildi
KUR'AN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF TİLAVETİYLE BAŞLADI
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program, öncelikle Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Mevlid-i Şerif okunarak, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi. Programa katılanlar, bu kutsal gecede bir araya gelerek manevi bir atmosferde deprem şehitlerini anmanın huzurunu yaşadı.
DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER DUALARLA ANILDI
Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri, dualarla yad edildi. On binlerce deprem şehidi için düzenlenen etkinlikte, ilahiler eşliğinde duygusal bir anma gerçekleştirildi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için duaların yükseldiği bu özel gece, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Deprem Şehitleri Konya'da Dualarla Yad Edildi
ASRIN FELAKETİ
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem, Elbistan ilçesindeki 7,6 büyüklüğündeki depremle birlikte Türkiye'nin birçok ilini etkiledi. Asrın felaketi olarak nitelendirilen bu depremlerde 53 bin 537 kişi hayatını kaybederken, 107 bin 213 kişi yaralandı. Konya'da düzenlenen "Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi" programı, bu acı kayıpları bir kez daha hatırlatarak, deprem şehitlerine olan saygıyı vurguladı.

Bakmadan Geçme