Depremzedelere Yardım Edenlere Jander'den Plaket

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği Konya Şubesi İl Başkanı Süleyman Bademci, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilde ağır yıkıma yol açan Kahramanmaraş merkezli 7,6 ve 7,6 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için JANDER'in başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek olan ve gönüllü olarak yardım toplama çalışmalarında yer alarak katkı sunan esnaf ve iş adamlarını ziyaret ederek teşekkür etti.

Depremzedelere Yardım Edenlere Jander'den Plaket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: İl Başkanı Bademci, meydana gelen deprem afetinde Devlet-Millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakarca yürüttüğümüz çalışmalarda, afetzede vatandaşlarımıza destek olan ve gönüllü olarak yardım toplama çalışmalarında yer alarak katkı sunan manevi destekle bizleri yalnız bırakmayan, Paksude İnşaat, Feyzullah Can, Dossa Enerji, İbrahim Doğru, Mehmet Makine, Mehmet Büyükçiftçi, Unormak Değirmen, Fatih Oral, Baldan Yapı, Abdurrahman Küçükcanbazlar, Efe Çorba, Ramazan Bademci ve Gümüş Otomotiv Abdullah Can’a, JANDER Yönetim Kurulu Genel Başkanımız Serhat Şan ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 
Başkan Bademci, 11 ilde herkesin tek yürek olduğunu belirterek, Bu acıyı millet olarak hep birlikte yaşadık. Ama çok şükür milletimiz tek yürek oldu. Et tırnaktan ayrılmaz. Hepimiz birlikteyiz. Allah bir daha böyle kötü acılar yaşatmasın. Depremde hayatını kaybeden herkesi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dedi.
 

KONYA HABER - HAKİMİYET 

Bakmadan Geçme