Dino Hotic için Konyaspor'da devreye girdi

Adı daha önceden Trabzonspor'la anılan ve Edin Vısca'nın yerine düşünülen Boşnak oyuncu için Konyaspor'un devreye girdiği öğrenildi. 10 numara, sağ kanat ve orta saha oynayabilen oyuncunun güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro.

Dino Hotic için Konyaspor'da devreye girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖNCELİK OYUNCU SATIŞLARINDA

Konyaspor, transferin gözde isimi Amir Hadziahmetovic için 6 milyon eurodan aşağı tüm teklifleri reddetmeyi düşünüyor. Öte yandan Konyaspor'un Arnavut futbolcusu Endri Çekiçi'ye İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad talip olmuş ve gelen teklif başkan Özgökçen tarafından kabul edilmişti. Konyaspor öncelikli olarak bu oyuncuların takımdaki geleceklerine göre planlama yapıp Hotic için teklif sunması bekleniliyor.


HOTİC İÇİN ÖZGÖKÇEN DEVREYE GİRDİ
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Dino Hotic transferi için bizzat görüşmelerde bulunuyor. Özgökçen'in gerçekleştirdiği görüşme sonucunda Hotic için Konyaspor'un teklifini sunacak.


DİNO HOTİC KİMDİR?
Maribor altyapısında kendini gösteren Dino Hotic,2013 yılında A takıma yükseldi.  sırasıyla Verzej, Krsko, kulüplerine kiralandı. Maribor'a döndükten sonra burada takımın kilit oyuncularından biri oldu. 2016'dan Ocak 2020'ye kadar Maribor'da toplam 159 maça çıkan Dino Hotic, 24 gol, 34 asistlik performans sergiledi.
Dino Hotic, Maribor'dan  1.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 2019-2020 sezonunun ara transfer döneminde Cercle Brugge'e transfer oldu. Cercle Brugge ile bugüne kadar 100 maça çıkan Dino Hotic, takımına 17 gol, 16 asistlik katkı sağladı.
 

Bakmadan Geçme