Doç. Dr. Salih Tiryaki 'Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?' konuşmasını gerçekleştirdi

ASKON'da Basın Tanıtma Komisyon Başkanlığınca düzenlenen 'Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?' konulu söyleşide, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih Tiryaki konuşmasını gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Salih Tiryaki 'Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?' konuşmasını gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Basın Tanıtma Komisyon Başkanlığı tarafından 6 Mart'ta gerçekleştirilen 'Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?' söyleşisine katılan Doç. Dr. Salih Tiryaki 19.30’da konuşmasına başladı. 

Doç. Dr. Salih Tiryaki , 'Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?' konusunun alt başlıkları olarak: Sosyal Medya, Etkileşim, Erişim ve Sıklık, Kurumsal İletişimde Sosyal Medya Kullanımı, Sosyal Ağlar da, Doğru Algı Yönetimi, Hedef Kitle Belirleme Analizi ve Segmentasyonlar hakkında bilgiler verdi.

Konuşmasına metaverse hakkında bilgiler vererek başlayan Tiryaki, bundan sonraki süreçlerin dijital evrenlerde gerçekleşeceğini belirtti. 

Etkili bir sosyal medyayı nasıl yönetirsiniz?

Etkili bir sosyal medya platformu için veri analizlerinin yapılması gerektiğini söyleyen Tiryaki, "Rakip markaların ne yaptığını bilmek ve bunu analiz etmek gerekir, gündemde olan bir konuyu ele almanız, gündemi ortaya koymanız ve hedef belirlemeniz önemli. Her gönderi her platform için değildir, paylaşım yapacağınız gönderinin o platform kullanıcıları tarafından tercih edilmesi gerekir." dedi. 

'Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?' konusunu ve alt başlıkları özetleyerek konuşmasını sonlandıran Doç. Dr. Salih Tiryaki, dinleyenlere teşekkürlerlerini ilettikten sonra katılan konukların sorularını cevaplayarak sahneden ayrıldı.

Doç. Dr. Salih Tiryaki , 'Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?' konuşmasını gerçekleştirdi

Bakmadan Geçme