Doğalgaz Faturasına Taksit Dönemi Başladı! 100 TL ve Üzeri Fatura Bedelini 3 Taksitte Ödeyin!

Devletin doğalgaz destek ödemelerine ek kaynak oluşturacak yepyeni bir kampanya geldi. Doğalgaz faturasını taksitli ödemek isteyenlerin o bankada hesap açması yetecek.

Doğalgaz Faturasına Taksit Dönemi Başladı! 100 TL ve Üzeri Fatura Bedelini 3 Taksitte Ödeyin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kış dönemi ile beraber katlanarak artan doğalgaz faturası problem olmaktan çıkıyor. Yapı Kredi Worldcard sahipleri İGDAŞ fatura ödemelerine 3 taksit imkanı elde ediyor. Yıl sonuna kadar yapılacak tüm başvurular ücretsiz olarak 3 taksit fırsata sunacak.

Yapı Kredi bankacılık faaliyetleri üzerinden sunulan bu fırsat Tüm Yapı kredi banka müşterileri için geçerlidir. Kampanya katılımlı olup katılım şartlarını yerine getirenler için aktif hale gelecektir.

İGDAŞ Fatura Kampanyası Nedir?

İGDAŞ üye işyerlerinden yapılacak fatura ödemeleri 3 taksit fırsatı sunuyor. 100 TL ve üzeri her fatura aylık bedeli üzerinden taksitlendirilebiliyor. Yıl sonunda sona erecek kampanya harcama yapıldıktan sonra müşterinin cep telefonuna gönderilen şifre ile birlikte aktif hale geliyor. Taksitlendirme işlemi için harcamanın yapıldığı gün içinde işlemlerin başlatılması gerekiyor.

Doğalgaz Faturası Nasıl Taksitli Ödenir?

Aylık fatura bedeli kesildiği anda başlayan kampanyadan faydalanmak için SMS ile başvuruda bulunmak yetecek. Yapı Kredi Bankası'nda kayıtlı cep telefonu üzerinden mesaj kısmına İGDAS yazıp cep telefonuna gönderilen mesaj ile birlikte 4454'e SMS gönderilmesi gerekiyor. Kampanya kapsamında taksitlendirme bilgisine dair tüm detaylar bankada kayıtlı cep numarasına otomatik olarak gönderilecektir.

 

Bakmadan Geçme